07 خرداد 1402

تفاوت اثرانگشت و امضا شخص در سند عادی

دسته بندی : حقوقی | جعل امضا یا مهر
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگر به قرارداددستی نویس بایه نفرداشته باشی اثرانگشت مال خودش باشه ولی امضانه نمونه امضادیگه زده وانکارمیکنه امضامال من هست درصورتی که اثرانگشت مال خودشه آیادادگاه رددعوی میده یان...آیااثرانگشت معتبرترهست یاامضا.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی موضوع در نهایت به کارشناس خط و جعل ارجاع داده می شود و آن چیزی که مهم است اثر انگشت ایشان در سند است زیرا افراد جهت تضییع حق از این شگردها استفاده میکنند.