09 خرداد 1402

گرفتن گواهینامه درصورتی که سرباز فراری هستم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من سرباز فراری هستم میتونم گواهینامه ثبت نام کنم آیا دستگیر نمیشوم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر ستادکل نیروهای مسلح با اجرای ماده 54 قانون بیمه شخص ثالث موافقت کرده است و در اطلاعیه ای اعلام داشت که مطابق مصوبه مجلس دریافت گواهینامه نیاز به ارائه مدرکی مبنی بر معافیت یا پایان خدمت ندارد. بنابراین کسانی که برای دریافت گواهینامه رانندگی به مراکز آموزشی و پلیس به اضافه 10 مراجعه می کنند، نیازی به ارائه مدرکی مبنی بر پایان خدمت و معافیت نخواهند داشت. اجرای این قانون راه دریافت گواهینامه را تسهیل می کند و مشمولان غایب نیز می توانند جهت دریافت گواهینامه اقدام کنند.پس میتوانید اقدام کنید