10 خرداد 1402

اشاعه اکاذیب و افترا

دسته بندی : کیفری | افترا
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
شبکه اجتماعی با نام ویراست گپ (ویراست به معنی نوشتن و گپ‌به معنی گفتگو و فلسفه اپ نوشتن و گفتگو کردن است )را راه اندازی کردم و شبیه فیسبوک دیزاین آن طراحی شده .
مدیرعامل دو اپلیکیشن های ویراستی و گپ آقای انجیدنی بنده را کلاه بردار خطاب کرده و به کاربرانشان گفتند به نام های جعلی توجه نکنید و با این کار برند من را تخریب کردند
حال سوال من این است اسم ویراست گپ آیا ایراد دارد ؟
اگر ایراد ندارد می توان به علت این تهمت و استفاده از کلمه کلاه بردار برای تخریب برند من شکایت کرد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود در صورتی که این شخص در مورد شما از طریق جراید مطلب دروغ و غیر واقعی را نسبت داده و امکان اثبات ان را ندارد به عنوان اشاعه اکاذیب قابل پیگیری است. همچنبن اگر جرمی را نسبت داده(کلاهبرداری) به عنوان افترا قابل پیگیری و شکایت است.