20 خرداد 1402

انتقال اموال در زمان حیات و سلامت عقل

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدر بزرگ من الان چهار تا دختر داره و یک پسر.برای چهار تا دختراش تا حالا هیچکاری نکرده حتی دوتا از دختراش شوهراشون فوت کردن هیچی براشون نداده.
ثروتشم زیاده.و پسرش هیچکس رو نه میزاره پدربزرگمو ببینن نه چیزی...همه ی مال و اموالی که میتونه رو با تهدید اینکه پدربزرگمو نگه میداره داره میزنه به نام خودش.دایی من از اول زندگیش خودش کار نکرده خونه ی پدربزرگمه که دارن زندگی میکنن.وراثم راضی نیستن اما به نام زده بقیشم تا نجنبیم میزنه...
......اخه تو این مملکت قانونی وجود نداره نتونه حق یتیم رو نخوره؟...پدربزرگمم در قید حیاتن.فقط سنشون نزدیکای ۹۱ اینا میشه.ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم باسلام _هر شخصی در زمان حیات حق هرگونه دخل و تصرف در اموال خود را دارد مگر اینکه محجوریت به طریق قانونی اثبات شود.