25 خرداد 1402

شکایت از کارمندی که با رئیس خود تبانی کرده

دسته بندی : کیفری | تبانی برای بردن مال غیر
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام کارمند ورییس حقوقی اوقاف شهرستان بندرعباس به صورت کیفری برای ملکی که متعلق به اوقاف نبودهحکم گرفته واکنون با نظر کارشناس ثبت ومفسر عکس هوایی ونامه شهرداری مشخص شده که باتبانی حکم گرفته ورییس وقت اوقاف هم اعلام نموده که ملک فاقد سند اوقافی است ایا میشه شکایت کارمند به علت اطلاع وخسارت وارده شکایت کرد

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام. بله، به اتهام تبانی برای بردن مال غیر می‌توان شکایت کرد