25 خرداد 1402

اثبات مالکیت و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
لیلا دهقانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام و ادب

۳ برادر( احمد - محمد- حسین) مدعی اند که در سال ۷۶ یک حلقه چاه آب را به همراه پدرشان( علی) به صورت مشاعی حفر کردند و موتور پمپ برآن نصب کردند
متعاقب ان پروانه بهره برداری به نام پدرشان ( علی) صادر شده است.
در طول اين سالها ( از سال ۷۶ تا الان) چاه مذکور در تصرف سجاد بود ( سجاد فرزند علی) و از ان استفاده می‌کرد.

اکنون (علی) که مالک مشاعی چاه بود و پروانه بهره برداری چاه به اسم وی است فوت نموده است.
در ضمن پروانه بهره برداری چند سال است تمدید نشده است

الان ۳ برادر می‌خواهند که مالکیت خود نسبت به چاه آب را که در دست سجاد بود مشخص کنند و اجرت المثل این ایامی که چاه در يد سجاد بود را مطالبه کنند.

عنوان خواسته ۳ برادر چه میتونه باشه که با ایراد شکلی و رد دعوا مواجه نشویم ؟

ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام عنوان دادخواست : اثبات مالکیت نسبت به یک حلقه چاه آب مشاعی و سپس صدور حکم مبنی برمطالبه اجرت المثل ایام تصرف به طرفیت سجاد به انضمام کلیه هزینه های دادرسی دعوی