30 خرداد 1402

کلاهبرداری و سو استفاده از برنامه دیوار

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
لیلا دهقانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده یک آگهی در دیوار مشاهده کردم مبنی بر اینکه ما کار کنان ارز دیجیتالیم ،سیاست بانک مر کزی اینه که ما نمی تونیم مبالغ بالا رو به تنهایی ارز خریداری کنیم ،و بنابراین از شما می خواهیم برای ما ارز خریداری کنید بنابراین پول به حساب شما می ریزیم برای ما ارز می خرید و مبلغی به عنوان پور سانت به شما می دهیم ،ازما تعهد نامه گرفتند که تخلف نکنیم عکس کارت ملی و عکس صورت خودمون و عکس عابر بانک رو از ما خواستند وما فرستادیم ،بعد از واریز پول حساب مسدود شد یک وکیل میگه بذار شا کی ها ادله ی جرم شما را قندوشما روی ادله شاکی ها ما نوروجواب بده، اگر داد گاه ازت مدر ک خواست اونوقت مدر ک بیار تو فعلا متهمی ،بعضی از وکیل ها می گن نه تومی تونی قبل از جلسه دادگاه وقبل از مطرح شدن دلایل متهم بودن شما به جرم در دادگاه، مدارکی تهیه کنی که ثابت کنه جرمی کلاهبرداری رو انجام ندادی ( مثل پرینت آگهی ها ی دیوار واینکه پیامی نه از شاکی به من ونه ازمن به شاکی برای در خواست پول واریز پول وجود ندارد، ومدارک دیگه که من نمی دونم چی هستند؟) حالا دقیقا چکار کنم وایا در دادگاه مجرم شناخته میشم برای رد جرم چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام کاربر گرامی چنانچه علیه شما شکایت مطرح شده است کلیه ادله مانند آگهی منتشر شده در برنامه دیوار، پیامهای رد و بدل شده ، تعهدنامه ، کارت بانکی که عکسش را برایشان ارسال کرده اید و هر گونه مدرکی که میتواند بیگناهی و عدم وجود قصد متقلبانه از سوی شما را اثبات کند به دادگاه ارائه بفرمایید . قطعا قاضی محترم اظهارات و ادله شما را بررسی خواهند نمود.