30 خرداد 1402

شراکت و سرمایه گذاری در فعالیتهای اقتصادی

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
لیلا دهقانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
احتراما من قصد دارم مبلغی جهت سرمایه به بنده خدایی بدم به جهت راه اندازی شرکتی که این مبلغ ماهانه درامدی هم داره .
لطف کنید در خصوص گرفتن بهترین ضمانت و عقد بهترین قرارداد که اگر فردا مشکلی پیش اومد بتونم به پولم برسم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر و سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با عرض سلام و احترام کاربر گرامی جهت هر گونه امور مشارکتی و انعقاد قرار داد سرمایه گذاری حتما بهمراه دو شاهد عاقل و بالغ و با حضور در دفترخانه اسناد رسمی و نوشتن کلیه شروط لازم توسط یک فرد حقوقدان و واقف به امور قراردادها نسبت به تنظیم قرار داد شراکت اقدام فرمایید.