02 تیر 1402

توافق و دریافت خسارت در دعوا

دسته بندی : کیفری | دیه
امین چراغی شیخ آباد
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وفت بخیر
ببخشید من پرسنل داروخانه هستم دو نفر به من حمله کردن در محل کارم یک نفر به من سیلی زد یک نفر با شیشه نوشابه قصد داشت به سر من بزنه که من جلوش رو گرفتم و به دستم خورد و از آنها شکایت کردم ولی خانواده اش اومدن واسه رضایت می‌گن خسارتی که بهت زده شده رو میدیم میشه بدونم خسارت چند میشه ممنون میشم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام و عرض ادب میزان دیه بسته به شدت آسیب متغیری است و پزشکی قانونی آن را تعیین میکند دیه سیلی بین یک و نیم تا شش میلیون است اما در صورت توافق با 10تا20میلیون رضایت دهید