17 تیر 1402

آیا شخصی که توسط مامورانتظامی مجروح شده دیه توسط بیت المال پرداخت میشود

دسته بندی : کیفری | دیه
نرمین معروفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشید میخواستم بپرسم ایا شخصی که توسط مامور انتظامی به ضرب گلوله به قفسه سینه متهم سارق فراری که موجب مجروحیت شده است ایا دیه از طریق بیت المال پرداخت میشود یا نه خیلی ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربرگرامی مطابق ماده 473 قانون مجازات اسلامی دیه توسط بیت المال پرداخت میشود