25 تیر 1402

صلاحیت دادگاه در مطالبه مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
علی سنجری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من میخوام دادخواست مهریه بدم دفتر ازدواجم مشهده از تهران خدمات قضایی میتونم برم اقدام کنم ؟ از کجا شروع کنم ترو خدا راهنماییم کنید

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه مهریه را به دادگاه خانواده شهر محل سکونت خود یا شهر محل سکونت خوانده(زوج) یا دادگاه خانواده شهر محل وقوع عقد ارائه بدهید و انتخاب هر یک از این گزینه ها در اختیار شما می باشد مگر اینکه مهریه مال غیر منقول باشد که در این صورت باید در دادگاه محل وقوع مال غیر منقول اقامه گردد.