03 دی 1400

مصرف الکل و ضرب و شتم توسط شوهر

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
محمدرضا شجاعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
زنی هستم با شوهر الکلی که ۱۳ سال ازدواج کردم ودو تا بچه دارم وهر روز از سر کار که میاد مست میاد ودست رو من بلند میکنه من چه کار کنم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام- مصرف مشروبات الکلی و رفتارهای خشن و ضرب و شتم مکرر می‌تواند از مصادیق عسر و حرج و درخواست طلاق برای شما تلقی شود اما با توجه به داشتن فرزند خردسال و با لحاظ ابتدائا می باید سعی در حفظ کیان خانواده اولین اولویت شما باشد و باید برای بهبود روابط زناشویی و خانوادگی خود تلاش کنید ثانیا با توجه به اینکه اعتیاد به مشروبات الکلی جزو بیماری های روحی و روانی است و می‌توان با کمک متخصص روانشناسی آن را بهبود بخشید تا متعاقبا رفتارهای خشن همسرتان نیز دیگر تکرار نشود بنابراین پیشنهاد می‌شود با کمک و راهنمایی متخصص روانشناس مجرب در زمینه ترک اعتیاد به مصرف مشروبات الکلی و کنترل خشم به همسر خود کمک کنید تا مشکلش حل شود و چنانچه بنا به هر دلیلی امکان اصلاح ایشان نبود و تلاش‌های شما بی نتیجه بود ناچارا می بایست جهت احقاق حقوق خویش از جمله تماس با پلیس ۱۱۰ در زمان وقوع درگیری و ضرب و جرح توسط همسرتان جهت اثبات ادعای خویش و محکومیت ایشان در ارتکاب اعمال گفته شده اقدام کنید و متعاقبا به عنوان آخرین راه دعوی طلاق را مطرح کنید. لازم به توضیح است که هر کدام از موارد گفته شده دارای جنبه های جزئی تر و تخصصی تر مي باشد که پیشنهاد می شود از طریق مشاوره تلفنی راهنمایی مفصل‌تر و جزئی تر را کسب کنید.