10 مرداد 1402

دیه، جلب مجرم، مسدود سازی حسابها

دسته بندی : کیفری | ارتکاب فعل حرام
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده به دلیل درگیری و شکسته شدن بینی از شخصی شکایت کردم اما متهم در دادگاه حضور پیدا نکرده تا الان ،بک بار هم جلب برای صادر شده و چندین بار هم وقت رسیدگی گذاشتن که حاضر نشده الان من باید چه کاری انجام بدم؟ البته به دلیل شهرستان بودن متهم نیابت به دادسرای شهرستان داده شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بگذارید روند دادگاه و تعیین دیه و قطعی شدن حکم ادامه پیدا کند سپس در اجرای احکام کیفری دنبال حق و حقوق خود از جمله جلب مجرم، مسدود سازی حسابها و ... را انجام می دهید.