16 مرداد 1402

مجازات کشتن حیوان متعلق به دیگری

دسته بندی : کیفری | حیوان آزاری
مجید شیخی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

کسی سگ خانگی من را برای نیم ساعت درخاست کرد و بنده تحویلشان دادم ولی بعد از بیست دیقه جنازشو اوردن ایا میتونم کاری کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام هر کس به عمد و بدون ضرورت و بدون رعایت مقررات مربوط، حیوانی را بکشد یا مسموم یا تف یا ناقص کند، با توجه به مراتب شدت جرم و آثار آن و نوع حیوان، به جزای نقدی یا حبس درجه هفت محکوم می‌شود. در صورتی که مرگ حیوان شما به عمد نباشد و به علت تقصیر غیر عمدی همسایه باشد مستحق قیمت حیوان خواهید بود . ابتدا باید علت مرگ حیوان را دامپزشک بررسی کند .