07 دی 1400

نحوه تشخیص پیامک ابلاغیه جعلی

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
محمدرضا شجاعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک پیام از شماره تلفن همراه برام اومده مبنی بر شکایت میخواستم بدونم از قوه قضائی با تلفن همراه پیام ارسال میکنن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

پیامک های مربوط به سامانه های قوه قضاییه مانند ثنا ، ابلاغ ، نظرسنجی ، اطلاع رسانی و دادرسی الکترونیک بدون شماره و فقط با نام «عدل ایران» ADLIRAN ارسال می شود. شهروندان به پیامک هایی که بدون نام و از سرشماره های ناشناس ارسال شده و حاوی پیام هایی با موضوع پرونده قضایی یا حاوی لینک است اعتنا نکرده و وارد لینک های اعلامی نشوند