08 دی 1400

اثبات رابطه نامشروع از طریق شماره سریال گوشی

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمدرضا شجاعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ببخشید برای اثبات رابطه نامشروع شماره سریال گوشی به چه درد میخوره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در پاسخ به سوال شما باید گفت هر گوشی دارای شماره سریال مشخص و ثابتی است و به محض فعال شدن سیم کارت بر روی آن در سیستم اپراتور مربوطه ثبت می‌شود و از طریق شماره سریال گوشی میتوتن متوجه شد که چه خط یا خطوطی بر روی این گوشی فعال بوده است تا از طریق مالکین خطوط و ارتباط آنها و تحلیل فنی حقوقی متهم را شناسایی کند یا وجود رابطه را اثبات نماید و في الواقع این از امارات قضایی محسوب می‌شود.