10 شهریور 1402

هزینه انتقال انشعابات در ملک مسکونی بر عهده چه کسی است

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی امتیاز تلفن
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانه ای به فروش رساندیم چندین ماه قبل. الان هزینه ی اینکه کنتور اب برق گاز و تلفن به نام خریدار زده شود به عهده ی کیست؟ فروشنده یا خریدار؟ یا هزینه های جانبی این کار
و خریدار باید پیگیری کند که بنامش زده شود یا فروشنده؟ چون خریدار همش میگه شما باید میرفتید میزدید به نام من و ما هم میگیم خودت باید میرفتی دنبالش و ما یه وکالت میدادیم که بری کاراشو کنی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی هزینه انتقال انشعابات بر عهده فروشنده می‌باشد مگر آنکه به نحو دیگری توافق شده باشد در ضمن انتقال انشعابات �چگونه هزینه‌ای ندارد و صرفاً خریدار و فروشنده باید یا با اعطای وکالت یا خدمات امور مشترکین نسبت به انتقال سند اقدام نمایند