17 شهریور 1402

نحوه طرح دادخواست تامین دلیل و افت قیمت خودرو

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
مهدی مشایخ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک سوال درمورد تامین دلیل برای تصادف با یک راس گاو اهلی در شب داشتم که کروکی 50/50 اعلام شده الان گفتن برو تامین دلیل بگیر برای افت قیمت و خواب ماشین و هزینه های که صرف کردی ،الان من باید چکار کنم کجا برم و چطور درخواستی بنویسم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی ، با مراجعه به شورای حل اختلاف و از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست تامین دلیل دهید و متعاقباً دادخواست افت قیمت خودرو مطرح نماید. برای شروع به دفتر خدمات قضایی در شهرتان مراجعه نمایید.