24 شهریور 1402

ترک انفاق و جلب محکوم علیه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
نعیم سعیدنیا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسر بنده در شورای حل اختلاف محکوم به پرداخت سه ماه نفقه شده رای به ایشان ابلاغ شده ولی یک از روز موعد پرداخت گذشته است و پرداخت نکرده است الان باید چی کار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر شما میتوانید در صورتی که همسر استطاعت مالی داشته باشد جلب او را بخواهید مضافا اینکه یکی از اثار ترک انفاق دادخواست طلاق است به موجب عسر وحرج موفق باشید