24 شهریور 1402

مستثنیات دین و رفع توقیف خودرو

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
نعیم سعیدنیا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما عزیز
خانم ما مهریه را در دفتر اسناد رسمی اجرا گذاشته و حسابم مسدود شده و ماشین تیبا2 داشتم توقیف شده برای ازادی ماشین میتونم مدارک جم کنم و بگویم وسیله امرار معاش هست بتونم ماشین ازاد کنم و کجا اقدام کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و‌ احترام اگر واقعا ماشین شما وسیله امرار معاش باشه و کسب درامد میکنید یک لایحه به رییس اداره ثبت تقدیم کنید و عنوان کنید چون ویسله کار من هست و امرار معاش میکنم جز مستثنیات دین هست و استشهادیه محلی هم ضمیمه کنید و اگر رییس اداره ثبت احراز کنه واقعی است از خودرو شما رفع توقیف میشه موفق باشید.