07 مهر 1402

دعوای بانکی و امور مالی

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
جواد خان زاده مقصودلو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بابت دریافت تسهیلات مشارکت مدنی برای تاُسیس گاوداری سال 97 به صورت مرحله ای دو قسمت از کل تسهیلات مصوب صندوق توسعه ملی را دریافت کردم که به علت طولانی شدن مراحل پرداخت و تورم متاسفانه گوفق به دریافت همه تسهیلات و اتمام ساخت نشدم وبا توصیه کارگروه فنی برای تسویه به بانک مراجه نمودم که بانک عامل با بیان انحراف طرح بدهی را دین به حال نمود و با اعمال جرایم و خسارات تاخیر وجه التزام مبادرت به صدور اجراییه سند رهنی و برگشت چک نمود.که با دستور موقت دادگاه در حال بررسی میباشد.آیا با توجه به اینکه در حال حاضر وثیقه ملکی پوشش همه بدهی را میدهد میتوانم تقاضای استرداد چک برگشتی یا جایگزینی آن تا صدور رای قطعی را بدهم.چون از دریافت هر گونه خدمات بانکی محروم شده ام؟باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و وقت بخیر باید عرض شود که تا پرونده مطروحه در جریان باد نمی‌شود از چک برگشتی سو اور نمود حتما باید مرجع قضایی حکم قطعی صادر نماید تا از چک مورد نظر رفع اثر بشود یا مبلغ چک را کارسازی نمایید