07 مهر 1402

حمل و نگهداری صلاح سرد قمه و چاقو

دسته بندی : کیفری | حمل سلاح سرد
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شوهر من با یکی شکایت داشته هم طرف شکایت کرده و هم شوهر من شوهر من به طریق وثیقه آزاد شده بود اما امشب مامور کلانتری چون با خانواده‌ی ما سر لج داره شوهر منو نگه داشته ما از قاضی حکم این که دیگه جلب نداره هم نشون دادیم اما چون تو ماشین شوهرم ی قمه وجود داشته اونم به خاطر این بوده چون طرف اونو تهدید به کشتن کرده وگذاشته بود تو ماشین حالا تو پاسگاه نگه داشتن آیا قمه تو ماشین جرم محسوب میشه ممنون از جوابتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم بله حمل و نگهداری سلاح سرد مثل قمه جرم محسوب می شود و در صورتی که از آن استفاده نشده و صرفا حمل کرده می توان در دادگاه از تخفیف مجازات یا نعلیق حکم استفاده کند باتشکر