19 مهر 1402

ضرب وجرح عمدی و شروع به آدم ربایی

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
مهدی عابدمسرورخواه
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
دختر بنده با نامزدش الان 2 سال است که در دادگاه
خانواده درگیر هست
دیشب نامزد دخترم به همراه پدرش و دو برادرش اقدام به شروع به آدم ربائی دخترم نمودند
که خدا رو شکر چون درب ماشین بسته بود و دخترم داخل ماشین بود و من خانومم بیرون ماشین ما رو کتک زدن و موفق به آدم ربائی دخترم نشدند سپس با فرار ما از مهلکه اقدام به تعقیب و گریز ما نمودند که ما رفتیم کلانتری و صورتجلسه نمودیم اگر شکایت کنم به چه نتیجه ای می رسم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود برشما بله موضوع قابل پیگیری هست ،تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شروع به آدم ربایی ...