26 مهر 1402

وکالتنامه واعتبار ان بعد از فوت موکل

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فریدون طاهری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام پدرم در مورد خونه و مغازه ای از پدربزرگم وکالتنامه بلاعزل داره و پدربزرگم در صفحه سومش اقرار کرده که ادعایی در مورد این خونه و مغازه نداره ،پدربزرگم چندسالی فوت شده این وکالتنامه به همراه اقرار نامه معتبره ؟و خونه و مغازه برای پدرمه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام با فوت یکی از طرفین عقد وکالت ،وکالت نامه اعتبار ندارد