29 مهر 1402

فسخ قرارداد اجاره و نپرداختن اجاره بها

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فریدون طاهری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده خانومی سی و سه سال دارای دو فرزند و سرپرست خانواده ام و در راجب یک قرار یا قولنامه یک باب مغازه سوال داشتم که بنده یک مغازه اجاره کردم برج ده پارسال و تا امسال هیچ گونه اجاره ای پرداخت نکرده ام و برایم همون ماه اول که مغازه رو اجاره کردم مشکلی ارباب سوختگی صورت و بدن برام پیش اومد و اون مغازه رو بابت آرایشگاه اجاره کرده بودم و بعد از سوختگیم در همون ماه اول هم با صاحب مغازه تماس گرفتم برای فسخ مغازه و هم پیام دادم و هم بنگاه رفتم که ایشان بیایند و مغازه رو فسخ کنیم ایشان نیومد و الان ادای پول اجاره بها میکنند و بنده در دست ایشان سیزده میلیون پول دارم و بابت اجاره بها هم ماهی دو میلیون قرار داد داشته ایم و حال بنده به مشکل خورده ام و میخوام رهنی که در دست ایشان داشته ام رو پس بگیرم باید چه کار کنم درضمن در قرار داد هیچ عید و بندی درباره ی فسخ قرار داد از سمت بنده نوشته نشد اما برای جریان سوختگیم هم حتی صاحب ملک رازی به فسخ نشده اند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام قراداد اجاره تا انقضاء مدت الزام اور است مگر با توافق طرفین فسخ شود