30 مهر 1402

دادخواست استرداد برگه سبز و سند خودرو

دسته بندی : حقوقی | الزام به تحویل اسناد و مدارک
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.بنده از شخصی خودروئی خریداری کردم و قرار شد در تاریخ معین وکالت نامه یا سند را به اسم بنده بزنند.بعد از اینکه مدت تعیین شده تمام شد و من قبل آن اظهار نامه فرستاده بودم برای ایشان،معلوم شد خودرو چند دست معامله شده و ایشان نمیتوانند به اسم بنده سند بزنند و بنده برای فروش مال غیر و کلاه برداری شکایت کردم الان قاضی میگه روند فروش با قول نامه قانونی است و از انجایی که خودرو به پارکینگ دلالت داده شده من میخواهم خودرو را از پارکینگ دربیارم به وکالت نامه یا کارت سبز نیاز داریم آیا قاضی میتوانند دستور ترخیص مستقیم بدهند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم شما داخواست الزام به تنظیم سند به کلیه افراد که ماشین دست به دست شده دادخواست تنظیم کنین تا سند فوق به نام شما تنظیم گردد واهارنامه استرداد و الزام به برگ سبز و سند نسز برعلیه فروشنده مطرح کنین باتشکر