14 آبان 1402

اقدام به سقط جنین غیر قانونی

دسته بندی : کیفری | سقط جنین
مجید فراهانی تبار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خسته نباشید من دوماهه خانه پدرم هستم و با شوهرم قصد طلاق داریم سه ماهه باردار هستم امروز شوهرم به همراه وکیلش بهم زنگ زدن که بیا با رضایت خودم و دوتا شاهد امضا و اثر انگشت هم میدم بچه رو سقط کن بعد اقدام به طلاق کنیم میگن کسی نفهمه قانونی نباشه ولی من نمیتونم به حرفش اعتماد کنم میترسم بعدا واسم درد سر درست کنن بنظرتون همچین کاری بکنم !؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود خیر مخاطب محترم به هیچ عنوان به این اقدام تن ندهید چون سقط جنین جز با تایید پزشک و در موارد خاص قانونی در کشور ما ممنوع و جرم محسوب می‌گردد