24 آبان 1402

خودرو بنام متوفی یا مورث است ولی متصرف خودرو نامشخص است بعضی از ورثه می توانند خودرو را توقیف کنند؟

دسته بندی : حقوقی | دستور موقت
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدرم یکسال ‌ و نیم فوت شده و مطلع شدیم خودرو به نامشون هست ولی نمیدونیم دست کی هست و چه شخصی چه استفاده ایی داره انجام میده و مرتب ماشین داره جریمه میشه اعلام سرقت که نمیشه داد باید چه دادخواستی بدهیم و یکی از وراث حاضر به همکاری نیست آیا دونفر وراث دیگه می‌توانند اقدام کنند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما از دادگاه تقاضای دستور موقت از دادگاه مبنی بر توقیف خودرو کنیدتا مطابق دستوری که صادر میکند پلیس راهور اقدام به توقیف خودرو کند هر کدام از ورثه که اقدام کند مشکلی ندارد .