28 آبان 1402

شورای حل اختلاف و چگونگی رسیدگی آن

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
احسان امینی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خسته نباشید
ببخشید یه بنده خدایی قرار بوده یه جنسی به من بده 9 میلیون به عنوان پیش‌پرداخت گرفت و دیگه پاسخگو نبود کلاهبرداری کرد از من
رفتم از صاحب شماره کارت شکایت کردم و ابلاغیه اومد برای شورای حل اختلاف اصفهان طرف هم تهران بود و حاضر نشد توی شورا
شورا به من گفت ما خودمون رای صادر می‌کنیم و محکوم به پرداختش میکنیم و اگر نداشت میریم سراغ اموالش
میخواستم ببینم این فرآیند چقدر زمان بره
و اینکه آیا ماهانه بهش تأخیر و تادیه تعلق میگیره؟
و اینکه همه‌چیز به نفع من تموم میشه؟
چون بنده پول واریز کردم اما چیزی دریافت نکردم
و اینکه من حتما به پولم میرسم؟
و ما به دستور کلانتری حساباش رو چک کردیم همه رو خالی کرده بود
من باید منتظر رأی شورا باشم یا کار دیگه‌ای از من بر میاد؟
کاری که به تسریع شدن روند پرونده کمک بکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب پرسه دادگاه و رسیدگی بستگی به شعبه مورد نظر داره ولی چون در شورای حل اختلاف است زود رسیدگی خواهد شد ، بعد از جلسه رسیدگی منتظر رای شورا باشید