05 آذر 1402

مطالبه خسارت ناشی از تصادم

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
مقصود درویشی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام چند روز پیش ماشین کنار خیابون پارک بود یکم جلو تر یه مغازه تخم مرغ فروشی بود که سایبانی جلو در مغازه داشت که دونیم متر باز کرده بود تو خیابون امدم از پارک بیام بیرون تاج ماشین گرفت وسایبان پاره شد من به صاحب مغازه گفتم که سایبونت کهنه شده بیا نصف پولشو میدم بهت صاحب مغازه قبول نکرد وشکایت کرده ازم میخواسم ببینم حق باکدوم ماست ماشینم منم نیسان وانته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به نحوه سوال شما نیاز به ارجاع موضوع به کارشناس هست که میزان خسارت و تقصیر را معین کند .