06 آذر 1402

اثبات مالکیت نسبت به قطعه خریداری شده

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
مقصود درویشی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یک حیاط از عمویم سال84در روستا خریدم که متراژ در قولنامه قید نشده فقط نوشته حدود اربعه واز هر چهار جهت نوشته مال چه کسایی هستند ایشان هم سال 73 زمین اونجا را از پدر بزرگم خریده که او قولنامه هم بدون متراژه فقط نوشته یک قطعه زمین با حدود از چهار سمت که مشخص شده وسمت جنوب زمین مال خود پدر بزرگم بوده که عمویم زمین خودش را ساخت کرده وزمین پدر بزرگم را از سمت جنوب جدا کرده واون حیاط را همانطور که گفتم سال 84 به من فروخته ولی حالا یکی از عمه هام یه قولنامه آورده مال سال68 که پدر م ازاون سمت جنوب 200 متر به من فروخته بودن ومیگه اون زمین بیرون از حیاط که عمویم جدا کردند کمتراز 200 متره وباید از داخل حیاط به من بدین در حالی که در قولنامه سال 73 پدر بزرگم سمت جنوب را به نام خودش نوشته و به بنده هم هیچکس نگفته که عمه ام از اون حیاط سهم داره حیاط هم همون جور که خریدم مونده دست به هیچ چیزش نزدم والان عمه ام شکای ت کردن وعمویم هم طرف اونه میگه من به شما متراژ ننوشته ام باید بدین میخواستم بدونم میتونن از طریق دادگاه از سمت جنوب بگیرند واگه گرفتن تکلیف من چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما با استناد به مبایعه نامه عادی دادخواست اثبات مالکیت مطرح کنید