15 آذر 1402

برائت از معاونت در قتل

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
مسعود میرصادقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سه سال پیش به معاونت در قتل متهم شدم که پس از تحقیق از طرف آگاهی یعد 7 روز رای بر بی گناه بودنم آمد و پرونده ای برای من تشکیل نشد الان بعد سه سال که دادگاه بقیه متهمین است و من هم به عنوان شاکی در این جلسه شرکت دارم زیرا که مقتول همسرم بوده و تنها ولی دم ایشان پسرم است و من قیم ایشان هستم .تهدید شدم از طرف قاتلین برای شکایتم
سوالم این است ایا می‌توانند با صحبت های بی اساس در دادگاه به ضرر من کاری انجام دهند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام . کار بر گرامی ، طبق ظاهر سوال ، پرونده ای که علیه شما به اتهام معاونت در قتل مطرح شده بود در دادسرا قرار منع تقیب صادر شده یعنی ادله ای علیه شما مبنی بر معاونت وجود نداشته . اساسا این قرار پس از قطعیت مشمول اعتبار امر مختومه می باشد مگر ابنکه دلایل خیلی محکمی علیه شما کشف شود که در شرایط استثنایی میتوان پرونده را علیه شما به جریان انداخت اما جای نگرانی نیست دادسرا قبلا به عنوان مرجع تحقیق به اندازه کافی تحقیقات را انجام داده و منع تقیب صادر کرده احتمال اینکه مجددا تحت تعقیب قرار بگیرید خیلی خیلی ضعیف است .