15 آذر 1402

تخلیه ی عین مستاجره به دلیل تعمیرات

دسته بندی : حقوقی | الزام به تعمیرات اساسی عین مستاجره
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام در ملکی به عنوان مستاجر سکونت دارم که اخیرا به دلیل نشتی سقف حمام همسایه طبقه پایین نیاز به چند روز تعمیرات و کندن کف توالت از طبقه من داره که خونه رو برای مدت چند روز تا حداکثر 1 هفته به دلیل نداشتن دستشویی بلااستفاده میکنه ، من نیاز به زمان دارم تا شرایط رو برای جابجایی وسایل فراهم کنم ، ولی مالک اصرار داره زودتر در زمان حضور من در خانه کارتعمیرات انجام بشه علارقم اینکه امکان استفاده خونه به دلیل نداشتن دستشویی و حمام در زمان تعمیرات عملا امکان پذیر نیست از طرف دیگه به دلیل حضور تعمیر کاران غریبه در خونه حتما مجبورم در زمان تعمیرات در خونه حضور داشته باشم و از شغلم مرخصی بگیرم با توجه به این شرایط میخوام بدونم آیا راهی وجود داره مالک رو موجاب به پرداخت رهن خونه کنم تا یا از خونه بلند بشم و ملک رو تحویلش بدم در اسرع وقت یا مجابش کنم صبر کنه تا شرایط رو فراهم کنم ؟ و اینکه هزینه سکونت من در ملک دیگه در زمان غیر قابل استفاده بودن ملک خودم با کیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در صورتی که ملک نیاز به تعمیرات داشته باشد،شما ملزم به تخلیه ی موقت هستید و اگر همکاری نکنید موجر می تواند از طریق دادگاه حکم تخلیه ی موقت شما را بگیرد.در مورد هزینه قانون پیش بینی خاصی ندارد و توافقی است.