25 آذر 1402

تصادف دو وسیله نقلیه منجر به جرح

دسته بندی : کیفری | جرایم و تخلفات راهنمایی ورانندگی
احمد نیازمند سردوراهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ما یه تصادیف داشیتم مورخ روز 16 من موتور سوار بودم با سر نشین که سمند به ما زد یکم زخمی مجروح شدیم که مقصر سمند. بود سرنشین و خودم از سمند شکایت کردیم هر دو وسیله توقیفه در صورتی که موتور نه شکایتی داره نه مقصر بودم چون کروکی اینو میگه میخواستم بدونم میتونم موتور ازاد کنم تا روز دادگاه یا باید قاضی تصمیم بگیره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و ادب. بعد از جلب نظر کارشناس.و تامین دلیل جهت خسارات وارده به موتور از شعبه مربوطه در خواست کتبی مبنی بر رفع توقیف ان بنمایید