26 آذر 1402

باتوجه به این کارشناسی که بر علیه منه چطور میتونم ثابت کنم که این تغییر مربوط به قبل از امضا بوده

دسته بندی : کیفری | جعل
مسعود میرصادقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام،در دعوای حقوقی مربوط به متن قرارداد عادی دستنویس در قسمتی از قرارداد بعنوان خسارت سه درصد از مبلغ قرارداد بعنوان وجه التزام قید شده.طرف مقابل ادعای جعل کرده و پس از خط شناسی بدلیل نیفتادن یک دندانه در برگ کاربنی عنوان شده که دو درصد درست هست.
ولی من دونفر شاهد دارم که هنگام تنظیم قرارداد این عدد از دو به سه تغییر کرده ولی هیچ کدام از طرفین و شاهدین متوجه برگه کاربنی نشده بودیم که دندانه نیفتاده .سوالم اینه باتوجه به این کارشناسی که بر علیه منه چطور میتونم ثابت کنم که این تغییر مربوط به قبل از امضا بوده و عدد سه درصد درسته؟؟؟چون ممکن طرف برای اذیت کردن و ندادن پول بره و شکایت کیفری جعل هم مطرح بکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ، کاربر گرامی کارشناسی از قرائن موجب علم است و شهود از ادله ، میتوانید دفاع قابل قبولی ارائه نمایید ، برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس بگیرید