17 دی 1402

موضوع شکایت وصف کیفری ندارد یعنی چه؟

دسته بندی : کیفری | شروع به کلاهبرداری
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

قرار نهایی دادسرا - قرار منع تعقيب
در خصوص شکایت آقای مصطفی محمدیان علیه آقای حمید کاظمی دایر بر کلاهبرداري تحصیل مال از طریق نامشروع و.. به این توضیح که شاکی بیان نموده اینجانب در سایت دیوار اقدام به ثبت آگهی وش يك اكانت بازي کالاف ديوتي نمودم که مشتکی عنه در چت دیوار پیام داده و تقاضاي خريد بازي را داشتند و اکانت ا خرید ؛ لیکن پول آن به ارزش 2.400.000 تومان را به بنده پرداخت ننمودند. علي هذا با عنایت به مطالب معنونه و با ديم شكوانيه تقاضاي رسيدگي و مجازات كيفري شايسته مورد استدعاست پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت، صرف ار از صحت و سقم ادعاي شاكي و نظر به اینکه شاکی اقدام به خرید کالا نموده و فروشنده نسبت به تحویل مبیع اقدام کرده است لذا موضوع فاقد وصف كیفری میباشد لذا نظر به عدم احراز بزه و حاکمیت اصل كلي برائت مستنداً به ماده 26 قانون آيين دادرسي كيفري مصوب 1392 و اصلاحات بعدي قرار منع تعقیب صادر و اعلام می گردد؛ قرار صادره موجب بند الف ماده 270271قانون مارالذکر ظرف مهلت ده روز از تاریخ ابلاغ به تقاضای شاکی قابل اعتراض است
عزیز من کاری نکردم میشه اینو به زبان ساده تر ترجمه کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام درقرار صادره از از دادسرا شکایت شاکی را مردود اعلام می دارد و اظهار می دارد که این معامله وصف کیفری ندارد و دارای وصف حقوقی است یعنی باید شکایت یا طرح دعوی را از طریق محاکم حقوقی و قضایی مطرح و استیفای حق کنید بعبارتی ساده تر مرجع طرح دعوی بجای دادسرا دادگاههای حقوقی است موفق باشید.