17 دی 1402

تعارض در تابعیت زن ایرانی

دسته بندی : مهاجرتی | سایر دعاوی
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با فرض تحمیل تابعیت شوهر اهل ترکیه بر زن ایرانی ، در صورت طرح دعوایی از ناحیه شخصی اهل عراق علیه زن طبق قوانین ایران ، اقامتگاه زن کجا خواهد بود ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز طبق قانون ایران شخصی که از پدر و مادر ایران متولد شده باشد در هرکجای دنیا تبعه ایران محسوب می شود هرچند تابعیت کشور دیگری را نیز داشته باشد.