27 دی 1402

من یکسال پیش ماشینم توی نمایشگاه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من یکسال پیش ماشینمو توی نمایشگاه گذاشتم و فروختم فرداش رفتم وکالت زدم بذاسم طرف و خودش نبود و از وکالت دادن و مدت دار بودنش سردرنمیاوردم و فقط یه امضا زدم و رفتم تا الان جریمه های ماشین ب خطر من اومده الانم بیمش تمومشده و اسمس اومدن چیکار کنم من؟و یعنی الان همچی کردن منه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام دادخواست تقاضای الزام به فک پلاک خودرو را بدهید به دادگاه حقوقی