04 بهمن 1402

چندمته پیش از من به اتهام رشوه

دسته بندی : کیفری | پرداخت رشوه
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
چند ماه پیش از من به اتهام رشوه شکایت شده ، در جلسه اول دادیاری منو به مدت 20 روز بازداشت کردن و بعد با قبول وثیقه 800 میلیونی ( سند خونه) آزاد شدم و هنوز پرونده توی دادسرا است ، سوالم اینه امکانش هست دوباره منو بازداشت کنن یا وثیقه رو لغو کنن و در کل بخوان اذیت کنن ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام دیگر باید منتظر رسیدگی در دادگاه باشید برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید