16 بهمن 1402

اعتراض ثالث اجرایی نسبت به توقیف خودرو

دسته بندی : حقوقی | اعتراض ثالث٬ جلب ثالث
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ...وقت بخیر ..ببخشید یه سوال داشتم
بنده یه ماشین خریداری کردم. تاریخی که بنده ماشین رو خریدم استعلام گرفتم شکایت رو ماشین نبود بعد از قولنامه برای تعویض پلاک که رفتم ماشین توقیف روش بود بخاطر بدهی صاحب قبی ماشین
الان من با قولنامه میتونم رفع توقیف کنم که یعنی صاحب قبلی رد مال کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.شمابایدابتدا اجرای احکامی که دستورتوقیف داده است ودادگاهی که رای صادرکرده است راپیداکنید(می توانیدازاداره راهنمایی ورانندگی سوال کنید)وسپس دادخواست اعتراض ثالث اجرایی به دادگاه صادرکننده رای به استنادمبایعه نامه عادی که داریدمطرح کنید.رسیدگی می شودودرصورت تاییدصحت مدارک شما،حکم به رفع توقیف صادرمی شود.موفق باشید