24 بهمن 1402

ایجاد مزاحمت برای بانوان و نحوه اثبات آن

دسته بندی : کیفری | مزاحمت برای بانوان و اطفال در اماکن عمومی یا معابر
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
ببخشید یه سوال داشتم برادر من یه پرونده در دادگاه دارن با عنوان مزاحمت خیابانی وهنوز جلسه دادگاهشون تشکیل نشده
برادرم اسنپ کار میکنن وسر خیابان منتظر مسافر بودن یه خانمی ادعا کردن که این آقا مزاحمم‌ من شدن
پرونده به دادگستری فرستاده شده اون خانم تو پازپرسی رضایت دادن اما پرونده با عنوان جرم عمومی ومزاحمت باز هست میخوایم این پرونده بسته بشه وتبرئه بخوره
میخواستم ببینم برادر من پیش قاضی که میره چی بگه بگه من کاری نکردم ویا اینکه بگه حالا اگه چیزی بوده ببخشید و پشیمانم

اون خانم ادعا کرده بودن که برادر من مزاحمم شده درصورتی که تو فیلم دوربین مداربسته که گرفتیم نه برادر من از ماشینش پیاده شده نه کاری بااون خانم داشته و بااون خانم هم چند متر فاصله داشته

برادر من الان اظهار پشیمانی بکنن یا از خودشون دفاع کنن وبگن کاری نکردن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام این جرم جنبه عمومی دارد بنابراین صرف گذشت شاکی کافی نیست اما می تواند از موارد تخفیف مجازات باشد. توجه داشته باشید که اثبات هر جرمی نیاز به ارائه ادله معتبر دارد و اگر برادر شما اظهار پشیمانی کند به طور ضمنی به انجام جرم اقرار کرده است بنابراین ایشان نباید چنین موضوعی را بپذیرد و در مقابل دلایل انها باید از خودش دفاع کند. اگر ادله معتبر نباشد جرمی اثبات نمی شود.