07 اسفند 1402

امکان استرداد چک با توجه به وجود اسناد واریزی وجوه

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشید .من یه فقره چک به مبلغ 200میلیون تومان به خواهر زن خود دادم برای بدهیش و ثبت به اسم شخص کردم .تاریخ چک 11/10/1401بوده موعود چک پول جور نشد و فردای چک یعنی 12/10/1401مبلغ 90میلیون تومان 13/10/1401مبلغ 60میلیون تومان و21/10/1401/مبلغ 50میلیون تومان جمعا 200میلیون به حساب طرف مقابل واریز شده .پس از تماس ها چک باز نگرداند و بعد از چند ماه چک را به شخصی دیگه داده و ثبت کرد ان شخص هم یک سند از خواهر زن من طلب دارد حال چک من را بعد از یک سال برگشت کرده و شکایت کرده . قبل از شکایت او من شکایت کردم برای مستردد چک .ایا چک بر گردانده می شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام برای پاسخ دقیق مدارک و مستندات نیازمند بررسی است در حالت کلی در حال حاضر دارنده چک کسی است که چک را برگشت زده و آن را در اختیار دارد و احتمال بسیار زیاد دعوی استرداد شما به طرفیت دارنده اولیه با قرار عدم استماع دعوی مواجه خواهد گردید .