13 اسفند 1402

آیا درآمد حاصل از طریق ازر های دیجیتال مشمول مالیات میشود

دسته بندی : مالیاتی | سایر دعاوی
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،وقتتون به خیر،بنده در بازار ارز دیجیتال فعالیت میکنم،میخواستم ببینم آیا در این حوزه مالیاتی شامل حال من میشه؟و اگه میشه چجوری حساب میشه؟
اگر هم نمیشه آیا درخواست برداشت وجه بیشتر از 1میلیارد تومن از طریق صرافی برای سازمان مالیاتی قابل توجییهه؟
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام هرگونه درآمد فرد تحت عنوان مالیات بر درآمد مشمول اخذ مالیات خواهد بود و واریز مبالغ بال به حساب قطعا توسط بانک و سازمان امور مالیاتی رصد خواهد شد و مشمول مالیات خواهد بود مگر حساب تجارتی نباشد که نهایتا تا سقف یک میلیارد تومان در سال قابل توجیه خواهد بود.