14 اسفند 1402

ایجاد مزاحمت توسط همسایه

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
فریدون طاهری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید در واحد اپارتمانی زندگی میکنیم که پارکینگ‌اختصاصی دارد به مساحت 12.5 متر همسایه در انتهای دیوار پارکینگی که مربوط به واحد خودم هستش دوچرخه خود را گذاشته و با قفل بسته که بهش گفتم بردار میگه اینجا مربوط به پارکینگ‌شما نیست در صورتی از دیوار شروع میشه به طول 6 متر تا جنب در ورود به لابی ساختمان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اقدام ایشان مصداق مزاحمت کیفری است در صورتی که اقدام به برداشتن دوچرخه ننمود با تنظیم گرارش پلیس و شهود و....از ایشان به این عنوان شکایت نمایید