28 اسفند 1402

مجازات توهین و فحاشی ناموسی

دسته بندی : کیفری | توهین
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،من پیام دادم به یه نفرفحش دادم دادگاه رفتم قاضی دستور کفالت دادیه نفرضامن گذاشتم وگفت یارضایت بگیریاپول بایدبدی جریمه ،طرف رضایت نمیده جریمه بدم بازهم رضایت طرف لازمه ،قاضی حکم دیگری هم میده پرداخت کنم جریمه رو

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم مجازات جرم توهین عادی جزای نقدی و مجازات فحش ناموسی هشتاد ضربه شلاق حدی است.بستگی دارد قاضی چه عناوینی برای شما درنظر بگیرد.اگر فقط جزای نقدی در حکم بیاید،همان را پرداخت کنید دیگر مجازات دیگری ندارد.