29 اسفند 1402

تجدیدنظرخواهی از رای صادره شعبه بدوی

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال یا وجه یا منفعت و یا امتیاز مالی از طریق استفاده غیر مجاز از سیستم رایانه ای
احمد نیازمند سردوراهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .طی کلاهبرداری اینترنتی و روند شکایت که منجر به پولشویی از طریق خرید یک عدد دوربین توسط متهم و با تشکیل دادگاه،قرار نهایی دادسرا ،دفاعیات متهم(صاحب مغازه) بلا وجه و مدارکی در خصوص مغازه عکاسی خود ارائه نموده لیکن با توجه به حیطه فعالیت شغلی وی از دستگاه پوز وی غیر متعارف شناخته شده و دلیلی ارائه ننموده است و جرم وی محرز شناخته شده ولی دردادگاه نهایی طی رو گرفت فاکتور فروش دوربین و مبلغ مورد بحث از طریق دستگاه پوز خرج گردیده که نشان از واسطه بودن حساب وی و عدم سؤ نیت وی شناخته شده واین دادگاه ایشان را به لحاظ نبود دلیل کافی،حکم برائت داده،آیا می‌توان به جهت فاکتور صادر شده وجاهت قانونی نداشته چرا که این فاکتور ها را می‌توان خیلی راحت به صورت صوری صادر کرد،اعلام تجدید نظر خواهی کرد یا نه؟بسیار متشکرم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. اصولا به لحاظ ذاتی. دادگاههای تجدید نظر رای صادره را تایید یا شامل تخفیف میکنند. مگر اینکه ادله جدیدی یافت شود. در ثانی چون رای به نفع شما صادر شده دلیلی بر اعتراض در مرحله تجدید نظر خواهی شما نمیباشد