طرح شکایت کیفری یا طرح دادخواست مبنی بر استرداد اموال

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، اینجانب ، در زمینه اجاره ابزار فعال هستم ، چندتا ابزار به شخصی کرایه دادم که فرم قرارداد اجاره امضا کرده و کارت شناسایی گرو گذاشته، ایشان ، می‌گوید دستگاه ها دزدیده شده ، بنا بر این دستگاه نو خرید کرده که تحویل دهد ، ولی برای اینکه اجاره دستگاهارو پرداخت نکنه دستگاهارو‌ گرو نگه داشته و تحویل نمی‌دهد ، یک متن شکایت میخواستم در باب خیانت در امانت و دریافت اجاره دستگاها که این مدت دستش بوده، و اینکه کیفری هست یا حقوقی؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام امکان طرح شکایت کیفری و طرح دادخواست حقوقی خواهید داشت پیشنهاد میگردد استرداد مال مستند به قرارداد مطرح شود زیرا در پرونده کیفری چنانچه مستاجر ثابت نماید که مال مورد اجاره نزد ایشان سرقت شده در اینصورت صدور قرار منع تعقیب بعلت عدم احراز سونیت به ضرر شما قطعی خواهد بود از طریق حقوقی امکان استرداد مال و نهایتا اجاره اموال را خواهید داشت ، جهت تنظیم دادخواست و مشاوره تخصصی میتوانید از طریق همین پنل تماس حاصل نمایید.