اخذ تعهدنامه محضری از همسر

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خانومی هستم 27ساله دارای دوفرزند متوجه شدن شوهرم خیانت کرده پیام هاشو دیدم و حتی رابطه داشته بااین خانوم خودش هم گفته ک داشته جند بار اظهار پشیمانی میکنند و فرصت میخاد میخام برم دفتر اسناد رسمی ی تعهدنامه عدم خیانت تنظیم کنه ک خیلی معتبرباشه و توش غید شده باشه ک اگر بفهمم دوباره یاشک کنم همه اموال ک بنامشه و اینکه میتونم بندازمش زندان یااینکه تمام مهریموبدون چون و چرابزارم اجرا ‌این درخاست هارودارم چکونه باید متنش و بیان کنم راهنمای کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما می توانید یک متن اقرار نامه رسمی از ایشان در دفترخانه بابت رابطه نامشروع بگیرید.در خصوص تعهدنامه محضری این موضوع فاقد ارزش قانونی است .بهتر است از ایشان درخواست نمایید تا مالی را به عنوان حسن نیتی منتقل نماید ضمنا یک وکالت در طلاق از وی اخذ نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش متن اقرار نامه از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید