اجرت المثل ایام تصرف و اثبات آن

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.ما خواهرا علیه برادر شکایت کردیم و دادخواست تقسیم ترکه4.5 هکتار زمین کشاورزی دو کشته گندم و شالی خاک حال خیز و زمین دارای چاه رو دادیم.رای قطعی دادگاه گرفتیم و الان در مرحله اجرا و مزایده هست.الان برادرم 10 سال بعد فوت پدرم داره زمین رو شالی و گندم میکاره الان ما میتونیم شکایت کنیم 10 سال که کشت کرده پولشو بهمون بده؟اگه تو دادگاه دروغ بگه من نکاشتم و محصول نگرفتم و از این حرفا چطوری باید اثبات کنیم؟باید شاهد ببریم؟ یا دادگاه از حساب بانکیش استعلام میگیره متوجه میشه؟ بعد واسه براورد خسارت نرخ تورم هم در نظر میگیره پول چند سال کشت رو به روز حساب میکنن؟کامل پاسخ بدید راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، در رابطه با 10 سال کاشت میتوانید دادخواست مطالبه اجرت المثل مطرح نمایید، برای اثبات آن در صورت انکار متصرف نیاز به شهود برای اثبات است. به نظر با توجه به نرخ زمان کاشت در نظر گرفته شود