مدارک لازم برای ثبت شکایت رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود بر شما
حدود 5 سال ازدواج کردم به علت خیانت همسرم حدود 1 ساله که درگیری خانوادگی داریم .به مشاوره مراجعه کردم ولی فایده ای نداشته .از نظر همسرم مشکل از منه .
الان میخوام جدا بشم توافقی یعنی خود آقا موافق هستن برای جدایی .
میخوام بابت خیانت از اون خانم و همسرم شکایت کنم چون خانم در جریان متاهل بودن همسرم بوده . من یک دختر یک سال و نیمه هم دارم
چه کاری باید انجام بدم ؟؟
مدارکی برای اثبات خیانت هست و البته دکتر مشاور و روانپزشکم در جریان هستن و اگر نیاز باشه گواهی از اونا میارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی برای اثبات رابطه نامشروع باید مدارکی همچون فیلم ،عکس ، تصویر پیامک های رد و بدل شده که دلالت بر وقوع رابطه نامشروع و دیدار حضوری طرفین داشته باشد ،و یا شهادت شهود داشته باشید.